Koebenhavn-butikslokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butik til leje i Frederiksberg

78 m2 butik i Frederiksberg til leje

Butik til leje TIL SALG | Rolfsvej, 2000 Frederiksberg

Erhvervsandelen/Indretningen
Lokalerne, der tidligere har tjent som møntvaskeri i mange år har gennemgået en fantastisk transformation til i dag at være meget moderne indrettet med rå murstensvægge og gulve med gråt flydelag. Fra indgangspartiet træder man ind i den forreste del af lokalerne, hvor man udover store udstillingsvinduer har indrettet en bardisk med håndvask og Quooker. Herfra træder man op i det store åbne rum, som kan benyttes til kunstneriske og kreative udfoldelser, udstillingsrum eller kontorpladser, alt efter behov. Der vil være mulighed for at lave opdelinger af lokalerne, alt efter behov.
Fra lokalerne mod gaden er der videre adgang til the-køkken med køleskab og opvaskemaskine. Ydermere er der indrettet toilet og mindre lager/opbevaringsrum. Til andelen er der et stort (lavloftet) kælderrum lige under lokalerne.
Sælger oplyser, at man i forbindelse med istandsættelse har fået lavet nye el- og VVS-installationer.

Ejendommen/Andelsforeningen
Andelen er beliggende i en veldrevet andelsforening, som er imødekommende overfor den nye andelshaver. Ejendommen fra 1892 fremstår pæn og præsentabel uden synlig vedligeholdelsesmæssigt efterslæb.
Foreningen har et hyggeligt og grønt gårdmiljø.

Anvendelse
Andelshavers nuværende anvendelse - Creative Event Space & Gallery

Anvendelse jf. BBR, Privat servicevirksomhed som frisør, vaskeri, netcafé mv. (Anvendelseskod...